Kontakt

Mos ngurroni të na kontaktoni për çdo informacion në lidhje me çdo porosi, për pyetjet tuaja dhe të dini më shumë rreth produkteve tona, veçanërisht produkteve të personalizuara për klientin.

Adresa

Rruga e Semanit Km 13 Topoje, Fier 9300, Shqipëri

Telefon

+35569216 9362

Email

info@aroimpex.al

Na shkruani